Toelichting op onze programma's

Doelbewust

Droom er van een top 10 speler te worden; beeld je in dat jij staat in de finale van een Grand Slam. Kijk dan naar wat deze profs er aan gedaan hebben om zo ver te komen. Vertaal samen met ons je droom in een programma compleet met doelen en manieren om deze doelen te halen. En dan gaan we systematisch en gedisciplineer aan de slag.
 
 
     ga direct naar:


 Selectie 
We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde tennisspelers die het beste uit hun tennis willen halen. Spelers vanaf 5 jaar kunnen zich aanmelden.
Drive ITT heeft vier verschillende opleidingsprogramma’s afgestemd op leeftijd en ambitieniveau. Na een intakegesprek en een oefensessie op de baan wordt bepaald of een speler bij ons past  
   

 

 
Teambuilding
Tennis is een individuele sport en ook onze programma’s zijn gericht op het individu. Juist daarom vinden we het van groot belang om een onderling groepsgevoel te creëren. Dit komt de sfeer en het plezier alleen maar ten goede. Dat wij hierin slagen blijkt wel uit de hechte vriendschappen die de afgelopen jaren zijn gegroeid tussen de spelers en de steun die de kinderen elkaar geven tijdens de toernooien.
 
Om onze pupillen extra te motiveren en te inspireren, maar vooral ook om hun onderlinge band te verstevigen, organiseren we een paar keer per jaar faculatieve activiteiten. Een paar voorbeelden in dit verband:
het jaarlijks bezoek aan Roland Garros met een groete groep ouders en spelers, tennisclinics met bekende Nederlandse tennissers, een familietoernooi en de eindejaarsafsluiting.